Skip to main content

Kerstbroden, lekkernij en kleurplaten voor zeevarende in ankergebied

Datum: dinsdag 20 december 2022 | Sectie: Katwijk aan Zee

Afgelopen zaterdag stond als jaarlijkse traditie de kerstbrodenactie op het programma voor de bemanning van station Katwijk.

Tijdens de laatste oefening van het jaar werden de voor anker liggende schepen bezocht door bemanning van ons KNRM station. De bemanningsleden van deze ankerliggers zijn vaak weken, zo niet maanden van huis en het vooruitzicht is dat ze met kerst niet thuis bij hun geliefde, familie en/of vrienden zijn.

En dus heeft de bemanning van ons station de bemanning van de schepen een mand met lekkernij gebracht. De mand was goed gevuld met kerstbroden, koek, chocola, fruit, een borrelpakket en kleurplaten.

Een vrijwilliger van ons station is de afgelopen weken druk bezig geweest en heeft bij diverse Katwijkse ondernemers lekkernij gekregen voor de bemanningsleden van deze schepen!

Hartelijk dank aan Hema Katwijk, Alexanderhoeve Katwijk en groenteboer P. van Klaveren & Zn voor de lekkernijen. De Marnixschool, Groen van Prinstererschool en Rutgerschool worden bedankt voor de mooie tekeningen!

Katwijk aan Zee

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

De KNRM is een goed doel. We ontvangen geen subsidie van de overheid. Daarom is jouw bijdrage zo belangrijk.

Met jouw hulp leiden we vrijwilligers op, onderhouden en bouwen we reddingboten en brengen we de uitrusting van onze redders op orde.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.