Kerstbroden, lekkernij en kleurplaten voor zeevarende in ankergebied

Kerstbroden, lekkernij en kleurplaten voor zeevarende in ankergebied

20 december 2022

Afgelopen zaterdag stond als jaarlijkse traditie de kerstbrodenactie op het programma voor de bemanning van station Katwijk.

Tijdens de laatste oefening van het jaar werden de voor anker liggende schepen bezocht door bemanning van ons KNRM station. De bemanningsleden van deze ankerliggers zijn vaak weken, zo niet maanden van huis en het vooruitzicht is dat ze met kerst niet thuis bij hun geliefde, familie en/of vrienden zijn.

Dankzij donateurs

Wist u dat de KNRM volledig afhankelijk is van donaties?

Het werk van de KNRM wordt mogelijk gemaakt door de 101.000 donateurs: mensen die met donaties en giften, testamenten of legaten het werk van de KNRM al meer dan 195 jaar mogelijk maken.

Meer informatie Word donateur

En dus heeft de bemanning van ons station de bemanning van de schepen een mand met lekkernij gebracht. De mand was goed gevuld met kerstbroden, koek, chocola, fruit, een borrelpakket en kleurplaten.

Een vrijwilliger van ons station is de afgelopen weken druk bezig geweest en heeft bij diverse Katwijkse ondernemers lekkernij gekregen voor de bemanningsleden van deze schepen!

Hartelijk dank aan Hema Katwijk, Alexanderhoeve Katwijk en groenteboer P. van Klaveren & Zn voor de lekkernijen. De Marnixschool, Groen van Prinstererschool en Rutgerschool worden bedankt voor de mooie tekeningen!

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden. 

© 2022 Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij