Te water geraakt persoon vervoerd met kust hv naar ambulance

5 september 2016

Maandagavond is de vrijwillige bemanning van ons station rond kwart voor elf door de Nederlandse Kustwacht gealarmeerd voor een persoon te water.

De persoon zou volgens de melder in zee liggen tussen Katwijk en Noordwijk. Naast ons station werd ook KNRM Noordwijk aan Zee, een SAR helikopter, (strand)politie en een ambulance gealarmeerd.

Word donateur

DANKZIJ ONZE VELE DONATEURS

Sinds 1824 wordt het werk van KNRM mogelijk gemaakt door trouwe en betrokken donateurs, die met donaties, giften, testamenten of legaten de KNRM steunen.

Doneer nu

Nadat de tractor op het strand klaar stond om de reddingboot te lanceren, kwam het bericht dat de desbetreffende persoon op het strand stond en dat de politie aanwezig was. De bema...nning van het kust hulpverleningsvoertuig heeft vervolgens het ambulancepersoneel vervoerd naar de opgegeven locatie.

De persoon is op een brancard in het kusthulpverleningsvoertuig vervoerd naar de gereedstaande ambulance bij het boothuis. Aldaar is de persoon overgedragen in de ambulance.

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden. 

© 2022 Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij