Skip to main content

Vaartuig met motorstoring

Datum: dinsdag 12 juli 2022 | Sectie: IJmuiden

Zeiljacht "Elsa" - Motorstoring Prio 2 alarmering door KAC voor zeiljacht "Elsa". motorstoring ter hoogte van Zandvoort en zeer weinig wind. Na alarmering ter plaatse gegaan alwaar de "Elsa" zich ter hoogte van Zandvoort bevond 2 opstappers overgezet op de "Elsa". Initieel gekeken om de motorstoring te verhelpen.
Dit bleek echter niet mogelijk met de beschikbare middelen. Vervolgens overgegaan tot het maken van een sleepverbinding voor slepen naar Seaport Marina IJmuiden. Tussen de pieren de "Elsa" langszij
genomen en afgemeerd aan de brandstofsteiger in Seaport Marina. Zeiljacht "Elsa" was net in het bezit van de eigenaar en dit was de eerste vaartocht. Eigenaar gaf aan alles te willen controleren in de thuishaven en dus niet gedaan voorafgaand aan de vaartocht.

IJmuiden

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

Verander het bedrag met de plus- en minknop om te bekijken wat uw donatie voor de KNRM kan betekenen.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.