Skip to main content

Surfer vermist

Datum: woensdag 04 oktober 2023 | Sectie: IJmuiden

Prio 1, Surfer vermist. Alarmering door KWC voor een kitesurfer bij Wijk aan Zee welke al een uur niet meer was gezien door zijn buddy. Duidelijk omchrijving van de melder betreffende de betrokken kiter (gele kit, rood/wit board, naam van kiter). Nadat iedereen aan boord was koers gezet naar Wijk aan Zee. Tussen de pieren was er communicatie tussen KHV WaZ en KWC dat de persoon mogelijk was gevonden. In afwachting van bevestiging nog doorgevaren. Kort na het passeren van de kop Noordpier de bevestiging ontvangen dat de betreffende persoon in goede gezondheid terecht was. Einde actie en retour station.

IJmuiden

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

De KNRM is een goed doel. We ontvangen geen subsidie van de overheid. Daarom is jouw bijdrage zo belangrijk.

Met jouw hulp leiden we vrijwilligers op, onderhouden en bouwen we reddingboten en brengen we de uitrusting van onze redders op orde.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.