Stem op KNRM IJmuiden en Help Nederland vooruit

22 januari 2018
ijmuiden

Het ING Nederland Fonds helpt initiatieven die Nederland sterker maken graag vooruit. Van 22 januari tot en met 11 februari 2018 kan heel Nederland stemmen op de initiatieven die zijn geselecteerd voor de stemronde van ‘Help Nederland vooruit’. KNRM-reddingstation IJmuiden is één van de vijf geselecteerden in de regio IJmond Zaanstreek. Hoe meer er gestemd wordt op KNRM IJmuiden, hoe meer kans deze maakt op de hoogste donatie van € 5.000!

De stemperiode loopt van 22 januari 2018 tot 11 februari 2018. Per e-mailadres kan één keer worden gestemd. De Stemlink van KNRM IJmuiden is www.helpnederlandvooruit.nl/doel/knrm-ijmuiden. En heb je gestemd? Deel de stemlink op Facebook, Twitter, LinkedIn en Instagram!

Dankzij donateurs

Wist u dat de KNRM volledig afhankelijk is van donaties?

Sinds 1824 wordt het werk van KNRM mogelijk gemaakt door trouwe en betrokken donateurs, die met donaties, giften, testamenten of legaten de KNRM steunen.

Meer informatie Word donateur

De uitreiking van de prijzen is op 10 maart 2018 op het ING-kantoor in Zaandam. De hoogte van dit bedrag varieert van € 5.000,- tot € 1.000,- afhankelijk van het aantal stemmen dat het initiatief geworven heeft.

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden. 

© 2022 Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij