Skip to main content

Stem op KNRM IJmuiden en Help Nederland vooruit

Datum: maandag 22 januari 2018 | Sectie: IJmuiden

Het ING Nederland Fonds helpt initiatieven die Nederland sterker maken graag vooruit. Van 22 januari tot en met 11 februari 2018 kan heel Nederland stemmen op de initiatieven die zijn geselecteerd voor de stemronde van ‘Help Nederland vooruit’. KNRM-reddingstation IJmuiden is één van de vijf geselecteerden in de regio IJmond Zaanstreek. Hoe meer er gestemd wordt op KNRM IJmuiden, hoe meer kans deze maakt op de hoogste donatie van € 5.000!

De stemperiode loopt van 22 januari 2018 tot 11 februari 2018. Per e-mailadres kan één keer worden gestemd. De Stemlink van KNRM IJmuiden is www.helpnederlandvooruit.nl/doel/knrm-ijmuiden. En heb je gestemd? Deel de stemlink op Facebook, Twitter, LinkedIn en Instagram!

De uitreiking van de prijzen is op 10 maart 2018 op het ING-kantoor in Zaandam. De hoogte van dit bedrag varieert van € 5.000,- tot € 1.000,- afhankelijk van het aantal stemmen dat het initiatief geworven heeft.

IJmuiden

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

De KNRM is een goed doel. We ontvangen geen subsidie van de overheid. Daarom is jouw bijdrage zo belangrijk.

Met jouw hulp leiden we vrijwilligers op, onderhouden en bouwen we reddingboten en brengen we de uitrusting van onze redders op orde.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.