Skip to main content

KNRM steunt stichting Free a girl

Datum: donderdag 28 mei 2015 | Sectie: IJmuiden

Goede doelen voor één goed doel.

Op 28 mei slaan maar liefst 28 goede doelen in Nederland voor het eerst de handen ineen om massaal aandacht te vragen voor één doel: stichting Free a Girl. Met de unieke campagne ‘Goede Doelen voor één Goed Doel’ roept de stichting andere goede doelen op om eenmalig hun communicatiemiddelen en ambassadeurs in te zetten voor Free a Girl. Het resultaat? Bij alle deelnemende goede doelen wordt op donderdag 28 mei aandacht gevraagd voor Free a girl via verschillende communicatie kanalen.

Free a Girl is een noodhulporganisatie die zich inzet om jonge meisjes uit de gedwongen prostitutie te bevrijden en daders veroordeeld te krijgen. De afgelopen 6 jaar hebben zij bijgedragen aan de bevrijding van 3.324 meisjes uit bordelen in Azië.

Meer informatie via www.freeagirl.nl

Foto: Reddingstation Wijk aan Zee

IJmuiden

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

Verander het bedrag met de plus- en minknop om te bekijken wat uw donatie voor de KNRM kan betekenen.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.