KNRM ondersteunt BROMFLY met beeldmerk

12 juni 2015

Om bewustwording van een kitesurf veiligheidscheck te vergroten heeft de KNRM een wedstrijd uitgeschreven voor een BROMFLY beeldmerk.

Een belangrijk element bij het vergroten van de veiligheid onder kitesurfers is het toepassen van de buddycheck BROMFLY. Diverse enthousiaste ontwerpers zijn aan de slag gegaan met een ontwerp en uiteindelijk is Evelien Veenstra uitgeroepen tot winnares.

Dankzij donateurs

Wist u dat de KNRM volledig afhankelijk is van donaties?

Sinds 1824 wordt het werk van KNRM mogelijk gemaakt door trouwe en betrokken donateurs, die met donaties, giften, testamenten of legaten de KNRM steunen.

Meer informatie Word donateur

Evelien heeft gekozen voor een compact beeldmerk dat een waarschuwing uitstraalt. Het silhouet laat zien dat het hier gaat om een kitesurfer die geniet van zijn sport. De woorden “Safe Kitesurfing” verwijzen naar het aspect veiligheid. Deze combinatie maakt het beeldmerk toepasbaar voor meer doelgroepen.In een filmpje dat onlangs is gepubliceerd, laten wereldkampioen kitesurfen Youri Zoon en “Master of Extreme” Ruben Lenten zien wat de BROMFLY inhoudt. In dit filmpje is het beeldmerk al te zien.

Het beeldmerk

Hoewel elke kitesurfer de BROMFLY kan toepassen, hoopt de KNRM dat vooral surfschoolhouders deze buddycheck opnemen in hun lesprogramma. Het kitesurfen begint immers met het nemen van lessen en een goede voorbereiding. Het beeldmerk kan dan ook op locatie ondersteunend zijn bij het uitdragen van de veiligheidscheck.

Zie voor meer details en uitleg: www.bromfly.nl

" data-oembed_provider="youtube" data-resizetype="custom" style="text-align: center;">

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden. 

© 2022 Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij