Skip to main content

IJmuidense Reddingbootdag 2018

Datum: zaterdag 28 april 2018 | Sectie: IJmuiden

IJmuiden, 28 april 2018

Reddingbootdag begon licht bewolkt met een stevige, frisse wind. Af en toe brak de zon door die de temperatuur omhoog hielp en het evenement een vrolijk decor gaf. Afwisselend met een bui was het echt ‘reddersweer’. De open dag was goed voor een mooie opbrengst: 17 nieuwe Redders aan de wal en 9 Jonge Redders heeft reddingstation IJmuiden ingeschreven.

Voorgaande jaren was het een drukker op het reddingstation, maar dat mocht dit jaar de pret niet drukken. Met (voormalig) IJmuidense reddingboten Nh1816, Koos van Messel en Johanna Louisa werd met nieuwe en bestaande donateurs gevaren. Daarnaast was op het terrein genoeg te beleven bij de stands van de KNRM Lifeguards, WensenAmbulance Amsterdam en omstreken, verkoop artikelen uit de Reddingwinkel, springkussen, schminkhoek, verkoop van hamburgers & vis en live muziek van De Delta Singers.

Het was een fantastische dag, mede dankzij alle vrijwilligers, donateurs en sponsoren! En de bezoekers waren, gezien alle blije gezichten èn reacties die binnenstroomden, ook weer dik tevreden met de spetters die om de oren vlogen. Iedereen enorm bedankt voor deze mooie 24ste editie!

IJmuiden

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

Verander het bedrag met de plus- en minknop om te bekijken wat uw donatie voor de KNRM kan betekenen.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.