IJmuidense Reddingbootdag 2018

28 april 2018

IJmuiden, 28 april 2018

Reddingbootdag begon licht bewolkt met een stevige, frisse wind. Af en toe brak de zon door die de temperatuur omhoog hielp en het evenement een vrolijk decor gaf. Afwisselend met een bui was het echt ‘reddersweer’. De open dag was goed voor een mooie opbrengst: 17 nieuwe Redders aan de wal en 9 Jonge Redders heeft reddingstation IJmuiden ingeschreven.

Voorgaande jaren was het een drukker op het reddingstation, maar dat mocht dit jaar de pret niet drukken. Met (voormalig) IJmuidense reddingboten Nh1816, Koos van Messel en Johanna Louisa werd met nieuwe en bestaande donateurs gevaren. Daarnaast was op het terrein genoeg te beleven bij de stands van de KNRM Lifeguards, WensenAmbulance Amsterdam en omstreken, verkoop artikelen uit de Reddingwinkel, springkussen, schminkhoek, verkoop van hamburgers & vis en live muziek van De Delta Singers.

Het was een fantastische dag, mede dankzij alle vrijwilligers, donateurs en sponsoren! En de bezoekers waren, gezien alle blije gezichten èn reacties die binnenstroomden, ook weer dik tevreden met de spetters die om de oren vlogen. Iedereen enorm bedankt voor deze mooie 24ste editie!