Skip to main content

Hond te water

Datum: zaterdag 25 november 2023 | Sectie: IJmuiden

Vandaag om 14.54 uur werden onze vrijwilligers gealarmeerd door de Kustwacht vanwege een hond die te water was geraakt bij de Noordpier in Velsen-Noord. De hond zou aan de binnenzijde van de Noordpier in het water zijn beland.

Vlak voordat we met reddingboot Dorus Rijkers arriveerden, hoorden we via de marifoon dat een Greenpeace-boot, die toevallig aanwezig was, het hondje al uit het water had gehaald. Greenpeace had het hondje inmiddels naar de steiger gebracht, waar wij het verder hebben verzorgd en ingepakt om op te warmen.

Nadat de hond en zijn eigenaresse herenigd waren, keerden wij samen met de eveneens uitgerukte @reddingsbrigadeijmuiden terug.

Het hondje maakt het naar omstandigheden goed.

IJmuiden

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

De KNRM is een goed doel. We ontvangen geen subsidie van de overheid. Daarom is jouw bijdrage zo belangrijk.

Met jouw hulp leiden we vrijwilligers op, onderhouden en bouwen we reddingboten en brengen we de uitrusting van onze redders op orde.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.