Skip to main content

De Reddingboot komt uit!

Datum: zondag 17 januari 2016 | Sectie: IJmuiden

Deze week ontvangen de donateurs van de KNRM weer De Reddingboot. Het blad bevat 32 pagina’s vol interessante KNRM-verhalen, weetjes en achtergronden. Doel is om de achterban van de KNRM informeren over reddingen en de achtergronden ervan.

In dit nummer veel verschillende onderwerpen. De trouwe donateurs staan in de spotlights, we praten met schipper Rein die al heel lang bij de KNRM werkzaam is, we gaan mee met inspecteur Jaap en uiteraard ontbreken de reddingrapporten niet, evenals de vaste rubrieken In veilige haven, op bezoek bij en het verhaal achter de naam.

Voor de meeste donateurs valt ook de donateurspas op de mat. Met deze pas heeft u vrij toegang tot het Reddingmuseum Dorus Rijkers in Den Helder en kunt u op Reddingbootdag, de jaarlijkse open dag van de KNRM (dit jaar 30 april 2016) mee voor een onvergetelijke tocht aan boord van een reddingboot bij de vrijwillige redders op een van de 45 reddingstations langs de Nederlandse kust.

IJmuiden

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

De KNRM is een goed doel. We ontvangen geen subsidie van de overheid. Daarom is jouw bijdrage zo belangrijk.

Met jouw hulp leiden we vrijwilligers op, onderhouden en bouwen we reddingboten en brengen we de uitrusting van onze redders op orde.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.