Assistentie aan hulpverleners aan de wal

31 mei 2015

Assistentie aan hulpverleners aan de wal.

Alarmering voor persoon te water in de Vissershaven. Het ongeval bleek in de aanloop naar de Haringkade, aan de Leonarduskade, te zijn gebeurd. Waarschijnlijk bij het weer aan boord gaan na een avondje aan de wal te hebben doorgebracht, is het slachtoffer tussen twee sleepboten in te water geraakt. Verdere bijzonderheden zijn echter niet bekend.

Na onze aankomst was het slachtoffer al aan dek gehaald en werd gereanimeerd. De brandweer verzocht ons rond het schip te kijken of er mogelijk nog iemand te water lag. Zeer onwaarschijnlijk, daar bij onze aankomst ook al een loodstender naast de afgemeerde schepen lag. Even zo goed rond de schepen alles even gecheckt, maar verder niets aangetroffen. Nog even stand-by gelegen tot alle ambu / brandweer personeel van boord was, waarna we weer retour naar de eigen steiger zijn gegaan.

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden. 

© 2022 Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij