Skip to main content

Trouwe donateurs bedankt

Datum: zaterdag 07 november 2015 | Sectie: Hoek van Holland

KNRM reddingstation Hoek van Holland had de eer om 6 trouwe donateur te bedanken met een speldje en een vaartocht met de reddingboot.

Vier personen waren al meer dan 60 jaar donateur van de Reddingmaatschappij, dit zijn: De heer R. Herrema uit Brielle, De heer J.M. Maaskant uit Hoogvliet, Mevrouw J.H. Schaaf-Borgers uit Hoek van Holland en Mevrouw A.S. van Dijk-Taheij. Twee personen waren al meer dan 50 jaar donateur, De heer C. Bruin uit Rotterdam en de heer P.C. Jansen uit Hoek van Holland postuum. Helaas is de heer Jansen eind oktober overleden en hebben zijn nabestaanden de speld in ontvangst genomen.

Na ontvangst met koffie en cake in Mijn Torpedoloods aan de Berghaven werden de trouwe donateurs, toegesproken door René de Vries, voorzitter van de plaatselijke commissie. Adri Lokker, secretaris van de plaatselijke commissie en schipper Jan van der Sar reikte de speldjes met een persoonlijk woord uit. Als hoogtepunt werd er gebruik gemaakt om mee te varen met de KNRM reddingboot Jeanine Parqui. Het licht onstuimige weer hield niemand tegen om mee te varen.

Na aanmeren werd er nagepraat over de machtige Maasmond met zijn havens en grote zeeschepen tijdens een kleine lunch. Een aantal donateurs hadden echter ook een korte anekdote uit de scheepvaartwereld, wat de sfeer gezelliger maakte. Zowel de donateurs als KNRM’ers houden een warm gevoel over aan deze geslaagde dag..

Hoek van Holland

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

Verander het bedrag met de plus- en minknop om te bekijken wat uw donatie voor de KNRM kan betekenen.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.