Skip to main content

Theo & Daniel ontvangen vrijwilliger medaille

Datum: zaterdag 17 januari 2015 | Sectie: Hoek van Holland

Theo Smit & Daniel Vreugdenhil ontvangen vrijwilliger medaille namens de KNRM. Theo is meer dan 20 jaar actief, onder meer als SAR Liaison. Daniel is meer dan 10 jaar vrijwillig opstapper bij de KNRM.

Zaterdag 17 januari zijn tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst twee Hoekse KNRM vrijwilligers bedacht met de vrijwilligers medaille. Theo Smit kreeg de medaille voor meer dan 20 jaar vrijwillig werk voor de KNRM, Daniël Vreugdenhil voor meer dan 10 jaar vrijwillige inzet bij reddingstation Hoek van Holland.

Beiden vrijwilligers kregen de oorkonde openbare orde en veiligheid uitgereikt door René de Vries, voorzitter van de Plaatselijke commissie en schipper Jan van der Sar. Theo en Daniël waren verguld met deze onverwachte waardering, aan de echtgenotes werd een fraaie bos bloemen uitgereikt. Theo is tevens een van de SAR Liaisons van reddingstation Hoek van Holland.

Theo Smit, meer dan 20 jaar KNRM'er.

Daniël Vreugdenhil, 10 jaar bij de KNRM.

Hoek van Holland

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

Verander het bedrag met de plus- en minknop om te bekijken wat uw donatie voor de KNRM kan betekenen.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.