Skip to main content

Oefening met meerval en demo open dag reddingsbrigade (foto)

Datum: zaterdag 19 mei 2018 | Sectie: Hoek van Holland

Zaterdagochtend geoefend met de KNRM reddingboot Meerval en natuurlijk onze stations boot Jeanine Parqui. Na het te water laten van de Meerval bij de 's Gravenzandse reddingsbrigade drenkeling oefening gedaan.

Op diverse manieren met de Meerval 'drenkeling aangevaren' uit het water gehaald en door transporteren naar de Jeanine Parqui. Hiermee een nuttige oefenochtend gehad.

De KNRM reddingboot Meerval op het droge gezet en afgespoeld. Laten staan bij de reddingsbrigade ’s Gravenzande, deze hielden open dag. Om 14.00 uur een demo gegeven met zoekslagen en drenkeling oppikken.

Deze werd samen met de reddingsbrigade uitgevoerd. Onder het toeziend oog van de belangstellenden, waarbij uitleg werd gegeven aan de wal. Dag weer gevuld en veel mensen en relaties blij gemaakt. Blijft een mooie hobby als KNRM vrijwilliger.

Hoek van Holland

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

Verander het bedrag met de plus- en minknop om te bekijken wat uw donatie voor de KNRM kan betekenen.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.