HOME

Demonstraties waterhulpverleners in de Berghaven Hoek van Holland

07-08-2017 hoek van holland

Woensdagavond 9 augustus houden de regionale waterhulpverleners open huis aan de Berghaven in Hoek van Holland. Bovendien zullen alle diensten demonstraties laten zien in de Berghaven van 19.00 uur tot 21.00 uur.

  • 19.00 uur, Kusthulpverlening voertuig van KNRM ter Heijde de hele avond te bezichtigen
  • 19.30 uur, demonstratie van de Hoekse Strandwacht in de Berghaven
  • 20.00 uur, KNRM reddingboot ‘Jeanine Parqui’ doet oefening met NHV SAR helikopter
  • 20.30 uur, demonstratie van de ’s Gravenzandse reddingbrigade in de Berghaven

KNRM reddingstation Hoek van Holland zal ieder gastvrij ontvangen in het bemanningsverblijf en aan boord van de reddingboot ‘Jeanine Parqui’ KNRM ter Heijde zal aanwezig zijn met het Kusthulpverleningsvoertuig en onder voorbehoud met de reddingboot ‘George Dijkstra’.

Hoekse strandwacht en ’s Gravenzandse reddingsbrigade zullen aanwezig zijn met strandvoertuigen en snelle reddingvaartuigen. Voorlichting staat centraal deze avond, wie zijn nu de mensen die helpen en redden voor de Westlandse kust en wat doen ze precies? In het KNRM bemanningsverblijf zal een korte presentatie gegeven worden omtrent de hulpverleningen. Uiteraard zal ook de reddingwinkel hier aanwezig zijn.

Zowel de KNRM als reddingsbrigades kunnen gemotiveerde vrijwilligers goed gebruiken. Dus de open avonden zijn ook een uitgelezen kans om je te laten informeren over het vrijwilliger zijn als waterhulpverlener. Misschien is de strandwacht iets voor u. Laat deze kans niet lopen.

Alle aanwezige diensten blijven operationeel inzetbaar!

DEEL DIT BERICHT
Terug naar nieuwsoverzicht