Afscheidscadeau Cees van ’t Wout voor KNRM

31 oktober 2015

Hoekse redders ontvangen cheque van € 500,-

€ 500,- geschonken door Cees van ’t Wout, sinds kort gestart als zelfstandig technisch bedrijfskundige. Voordat Cees zelfstandig ondernemer werd heeft Cees gewerkt VSL (voorheen ‘ijkwezen’)

Cees van ’t Wout heeft verzocht om bij zijn afscheid van het meetinstituut geen cadeaus te geven, maar een bijdrage voor het goede doel. Cees was bij het VSL leidinggevende, onder meer van onze Wouter. Uit de enthousiaste verhalen van Wouter was voor Cees het goede doel duidelijk.

Dankzij donateurs

Wist u dat de KNRM volledig afhankelijk is van donaties?

Sinds 1824 wordt het werk van KNRM mogelijk gemaakt door trouwe en betrokken donateurs, die met donaties, giften, testamenten of legaten de KNRM steunen.

Meer informatie Word donateur

Zo wist Cees dat de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij uitsluitend bestaat van donatie’s, donateurs, erfenissen en legaten. Niet onbelangrijk dat zij dit werk met gemotiveerde vrijwilligers uitvoeren. Op zaterdag 31 oktober heeft Wouter de cheque van € 500.- in ontvangst genomen namens de KNRM en mocht zijn voormalig leidinggevende even mee op een korte oefenIng. Wij als KNRM’ers danken Cees voor de gulle gift.

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden. 

© 2022 Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij