Skip to main content

Young professionals Venturn worden KNRM redder

Datum: zaterdag 15 oktober 2016 | Sectie: Hansweert

Vijf medewerkers van KNRM-sponsor Venturn B.V. uit Rotterdam wilden wel eens ervaren hoe het voelt om redder te zijn. Daarom brachten zij op zaterdag 15 oktober een bezoek aan KNRM reddingstation Hansweert.

De KNRM en Venturn B.V. hebben een nauwe band. Venturn is actief in de maritieme dienstverlening. “In de maritieme wereld is soms levensreddende hulp nodig. Die wordt verzorgd door de bezielde en gedreven vrijwilligers van de KNRM. Om deze vrijwilligers te helpen ondersteunt Venturn de KNRM”, aldus de directie van Venturn. Jaarlijks doneert Venturn 1% van de omzet aan de KNRM ter bekostiging van de exploitatie van het reddingstation te Hansweert.

Vijf zogenaamde Young professionals kregen na een presentatie over de KNRM de kans om te ervaren hoe het voelt om gered te worden én om redder te zijn. De dames en heren sprongen overboord om vervolgens gered te worden door hun collega’s.

De vrijwilligers van KNRM reddingstation Hansweert kijken terug op een geslaagde ochtend!

Hansweert

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

De KNRM is een goed doel. We ontvangen geen subsidie van de overheid. Daarom is jouw bijdrage zo belangrijk.

Met jouw hulp leiden we vrijwilligers op, onderhouden en bouwen we reddingboten en brengen we de uitrusting van onze redders op orde.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.