Young professionals Venturn worden KNRM redder

15 oktober 2016

Vijf medewerkers van KNRM-sponsor Venturn B.V. uit Rotterdam wilden wel eens ervaren hoe het voelt om redder te zijn. Daarom brachten zij op zaterdag 15 oktober een bezoek aan KNRM reddingstation Hansweert.

De KNRM en Venturn B.V. hebben een nauwe band. Venturn is actief in de maritieme dienstverlening. “In de maritieme wereld is soms levensreddende hulp nodig. Die wordt verzorgd door de bezielde en gedreven vrijwilligers van de KNRM. Om deze vrijwilligers te helpen ondersteunt Venturn de KNRM”, aldus de directie van Venturn. Jaarlijks doneert Venturn 1% van de omzet aan de KNRM ter bekostiging van de exploitatie van het reddingstation te Hansweert.

Word donateur

DANKZIJ ONZE VELE DONATEURS

Sinds 1824 wordt het werk van KNRM mogelijk gemaakt door trouwe en betrokken donateurs, die met donaties, giften, testamenten of legaten de KNRM steunen.

Doneer nu

Vijf zogenaamde Young professionals kregen na een presentatie over de KNRM de kans om te ervaren hoe het voelt om gered te worden én om redder te zijn. De dames en heren sprongen overboord om vervolgens gered te worden door hun collega’s.

De vrijwilligers van KNRM reddingstation Hansweert kijken terug op een geslaagde ochtend!

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden. 

© 2022 Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij