Vermiste vrouw zit thuis op de bank

6 november 2018

Eenheden van onder meer Rijkswaterstaat, politie, KNRM een helikopter en diverse andere schepen hebben dinsdagavond 6 november urenlang gezocht naar een vermiste vrouw nabij Walsoorden.

Rond 19.30 uur werd gemeld dat de vrouw vermist werd. Haar auto was aangetroffen nabij de zeedijk. Omdat de kans aanwezig was dat zij te water was geraakt is onder leiding van de Nederlandse Kustwacht een zoekactie opgestart tussen Perkpolder en Walsoorden.

Dankzij donateurs

Wist u dat de KNRM volledig afhankelijk is van donaties?

Sinds 1824 wordt het werk van KNRM mogelijk gemaakt door trouwe en betrokken donateurs, die met donaties, giften, testamenten of legaten de KNRM steunen.

Meer informatie Word donateur

Hiervoor werden onder meer KNRM reddingstations Westkapelle en Hansweert ingezet. Tevens sloten RWS vaartuig Maeslant, crewtender Callisto Maassluis en bergingsvaartuig Bravo aan bij de zoekactie. Vanuit de lucht werd gezocht door een Search-and-Rescue helikopter. Op de wal startte de politie een zoekactie op.

Na twee uur zoeken bleek dat de vrouw nietsvermoedend thuis op de bank zat en is de zoekactie beëindigd.

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden. 

© 2022 Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij