Skip to main content

KNRM Hansweert ontvangt cheque van watersportvereniging Wolphaartsdijk

Datum: zaterdag 13 april 2019 | Sectie: Hansweert

Zaterdag 13 april organiseerde KNRM reddingstation Hansweert een informatieochtend voor de leden Watersportvereniging Wolphaartsdijk. De bijeenkomst had als doel de naamsbekendheid van de KNRM te vergroten en bewustwording over veiligheid en reisvoorbereiding onder watersporters te verbeteren. De ervaring leert dat veel incidenten op het water voorkomen kunnen worden, omdat deze bijvoorbeeld veroorzaakt zijn door onvoldoende gebiedskennis of gebrekkige reisvoorbereiding.

Speciale aandacht ging dan ook uit naar de KNRM Helpt app en het dragen van reddingsvesten aan boord van pleziervaartuigen. Speciaal hiervoor had opstapper Tim ter demonstratie verschillende soorten reddingsvesten meegenomen van zijn werkgever, De Wolf Maritime Safety BV.

Als dank voor de organisatie overhandigde dhr. Rijnaard een cheque aan ons reddingstation.

Hansweert

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

De KNRM is een goed doel. We ontvangen geen subsidie van de overheid. Daarom is jouw bijdrage zo belangrijk.

Met jouw hulp leiden we vrijwilligers op, onderhouden en bouwen we reddingboten en brengen we de uitrusting van onze redders op orde.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.