Skip to main content

Kapotte keerkoppeling zorgt voor vroegtijdig einde reis

Datum: zaterdag 06 juni 2015 | Sectie: Hansweert

Door een kapotte keerkoppeling eindigde de reis van een motorjacht in Walsoorden.

Zaterdagmiddag werd voor de 2e maal dit weekend een beroep gedaan op de vrijwilligers van KNRM Hansweert. Om 16:06 uur ging de pieper voor een vaartuig met motorproblemen.

De opvarenden van een motorjacht waren onderweg van Antwerpen naar Delft toen nabij boei 58 de keerkoppeling van hun motorjacht het begaf.

Ter plaatse is een opstapper overgezet en een sleepverbinding gemaakt. Om de sleep stabiel te houden is de stopzak ingezet. Het motorjacht is naar de dichtstbijzijnde veilige haven gesleept.

De onfortuinlijke watersporters zijn door een opstapper afgezet bij de trein, zodat zij hun reis richting Delft konden voortzetten. Men was erg blij met onze hulp en gaf aan zich te zullen aanmelden als donateur. (De schipper was al donateur).

Foto's: KNRM Hansweert
Actie: 2015-7

Hansweert

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

Verander het bedrag met de plus- en minknop om te bekijken wat uw donatie voor de KNRM kan betekenen.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.