“Hup..Iedereen van boord” tijdens bezoek Rotary

13 mei 2017

Een groep leden van Rotaryclub Goes, afdeling Zuid-West Nederland, was zaterdagmiddag 13 mei te gast op reddingstation Hansweert. Na een interactieve presentatie over de KNRM werd iedereen door schipper Johnny Slabbekoorn welkom geheten op de reddingboot Dorus Rijkers voor een vaartocht over de Westerschelde… althans dat was de bedoeling…

Goed en wel los van de steiger gingen de piepers van de vrijwilligers af: “Prio 1, Vaartuig motorproblemen”. De leden van de rotaryclub moesten dus snel van boord en waren getuige van een echte uitruk.

Word donateur

Wist u dat de KNRM volledig afhankelijk is van donaties?

Sinds 1824 wordt het werk van KNRM mogelijk gemaakt door trouwe en betrokken donateurs, die met donaties, giften, testamenten of legaten de KNRM steunen.

Doneer nu

Een zeiljacht kampte met technische problemen in de Zuid-Everingen ter hoogte van Terneuzen. Crewtender Veborunner van Multraship was eerder ter plaatse en had reeds een sleepverbinding tot stand gebracht. Zij hebben het jacht naar Terneuzen gesleept en wij konden weer retour Hansweert.

Ondertussen genoten van de Rotaryleden van de mooie verhalen over de KNRM onder het genot van een drankje. Als blijk van waardering overhandigde de heer Vanhove een mooie geldsom van € 750 aan onze secretaris, John Reijngoudt.

Foto’s: Nelleke van Moolenbroek & Mario Rentmeester

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden. 

© 2022 Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij