Het spektakelstuk: reddingbootdag KNRM Hansweert

Het spektakelstuk: reddingbootdag KNRM Hansweert

30 april 2022

"Spectaculair", 'grandioos" en "vet cool": Zomaar wat termen die uitstekend passen bij de verwoording van reddingbootdag 2022 bij KNRM Hansweert. De vrijwilligers van het reddingstation zijn trots op het reddingwerk wat zij doen. Na twee jaar geen reddingbootdag stonden zij dit jaar weer voor ruim 1.000 bezoekers klaar om alles te vertellen over de ins- en outs van het reddingwerk en om bezoekers kennis te laten maken met het materieel van de KNRM.

Spectaculaire demonstraties door Brandweer Kruiningen en Witte kruis ambulancezorg trokken veel bekijks. Ondertussen stapten donateurs aan boord van reddingboot Jan van Engelenburg of Koos van Messel voor een rondje over de Westerschelde en genoten zij van een hapje/drankje of kochten leuke gadgets uit de reddingwinkel. Zonder de tomeloze inzet van o.a. familieleden, vrienden, kennissen, brandweer Kruiningen en twee medewerkers van de ambulancedienst had deze dag geen doorgang kunnen vinden. Een welgemeend DANKJEWEL is op zijn plaats. Daarnaast gaat onze grote dank uit naar de volgende sponsoren: Bakkertij 't Stoepje, Sligro Goes, Multiservice Traas, Reijnhoudt elektro B.V., Handelsonderneming Slabbekoorn, Amusement-muziek ninety nine Jan Boonman, De Wolff maritime safety, slijterij 't Hoekje, MTD Holland B.V., Seacontractors B.V., Vis en vleeshandel G & B, Lamb Weston, Steenpoorte outdoor cooking. Met dank aan de foto's, gemaakt door Yannick de Koeijer - https://hydraphotography.nl/ Op onze facebookpagina vind je een dik fotoalbum!

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden. 

© 2022 Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij