Skip to main content

Donatie van € 18.825 voor KNRM

Datum: zaterdag 14 juli 2018 | Sectie: Hansweert

Maritiem adviesbureau Venturn B.V. uit Rotterdam heeft een cheque van maar liefst € 18.825 overhandigd aan de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij (KNRM). Schipper Johnny Slabbekoorn van KNRM reddingstation Hansweert nam de cheque in ontvangst.

Venturn is actief in de maritieme wereld. Soms is daar levensreddende hulp nodig. Die hulp wordt verzorgd door de bezielde en gedreven vrijwilligers van de KNRM. Zowel Venturn als de KNRM hebben mensen met een hands-on mentaliteit met mensen die van aanpakken weten. Dat is waarom beide organisaties zo goed bij elkaar passen.

Omdat de KNRM geen overheidssubsidies ontvangt, maar volledig afhankelijk is van donaties, giften, schenkingen en nalatenschappen besloot de directie van Venturn een fonds op te richten om daarmee de vrijwilligers structureel een warm hart toe te dragen.

Via het Venturn fonds is afgesproken dat met ingang van 2010 twintig jaar lang 1% van de jaaromzet wordt gedoneerd aan de KNRM, waarbij de exploitatie van reddingstation Hansweert als specifieke bestemming is gekozen.

De cheque werd uitgereikt tijdens een netwerkbijeenkomst aan boord van klipper Stad Amsterdam. Venturn hoopt daarmee als voorbeeld te dienen voor vele andere maritieme en maritiem gerelateerde bedrijven.

Hansweert

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

Verander het bedrag met de plus- en minknop om te bekijken wat uw donatie voor de KNRM kan betekenen.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.