60 jaar donateur van de KNRM

12 november 2016

Tijdens de zaterdagmorgenoefening mochten wij dhr. Koopman verwelkomen op ons reddingstation. Hij steunt de KNRM al 60 jaar als donateur! Daarvoor ontving hij uit handen van onze voorzitter en burgemeester van Reimerswaal, dhr. Zoon, een gouden waarderingsspeld.

Mensen redden kost geld. Omdat de KNRM een onafhankelijke, ongesubsidieerde organisatie is zijn de donateurs, de redders aan de wal, erg belangrijk voor de KNRM. Naast het feit dat de donateurs het reddingwerk financieren vormen zij ook een morele achterban voor de vrijwillige redders.

Word donateur

DANKZIJ ONZE VELE DONATEURS

Sinds 1824 wordt het werk van KNRM mogelijk gemaakt door trouwe en betrokken donateurs, die met donaties, giften, testamenten of legaten de KNRM steunen.

Doneer nu

Na een presentatie over de KNRM in het algemeen en reddingstation Hansweert in het bijzonder zijn we nog even het water op geweest.

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden. 

© 2022 Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij