Skip to main content

Veel aandacht na redden 100.000ste geredde

Datum: vrijdag 18 september 2015 | Sectie: Enkhuizen

Het zijn hectische dagen op KNRM reddingstation Enkhuizen na het redden van de 100.000ste geredde.

Afgelopen dinsdag hadden wij als reddingstation Enkhuizen de eer om de 100.000ste geredde van de KNRM veilig aan wal te brengen. Dit zorgde vanaf het moment dat het bekent werd voor een grote toeloop van pers en media richting ons station.

Direct werd het station bemand door opstappers en helpers die na het vernemen van deze mijlpaal vrij van hun werk namen om alles in goede bannen te leiden. Ook de secretaris, voorzitter, schipper, en pr medewerker spoeden zich richting het bemanningsverblijf.

Ondersteund door medewerkers van en op het hoofdkantoor werd alle pers zo goed en snel mogelijk van informatie voorzien. Iets wat voor een reddingstation niet een alle daagse taak is, maar door een ieder uitstekend werd op gepakt.

Tot avonds laat bleef het druk en ook de dagen erna liepen de pers aanvragen en interviews gewoon door. Ook de vele felicitaties gericht aan de KNRM en station Enkhuizen waren overweldigend.

Met al deze aandacht zijn wij als reddingstation erg blij, maar is ook niet helemaal eerlijk. Zoveel aandacht op een reddingstation terwijl er door alle ander 45 reddingstations en 1400 vrijwilligers voor deze mijlpaal is gezorgd.

Wij verontschuldigen ons niet, zijn er zelfs natuurlijk trots op, maar wij weten ook dat we het als gehele KNRM samen hebben gedaan !!

Bekijk hier de beelden van de redding :

" data-oembed_provider="youtube" data-resizetype="responsive">

Het reddingrapport over de actie leest u hier.

Enkhuizen

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

Verander het bedrag met de plus- en minknop om te bekijken wat uw donatie voor de KNRM kan betekenen.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.