Opening nieuw bedrijfspand 'reddingbotenbouwer' Habbeke'

12 mei 2017

Vrijdagmiddag waren wij met reddingboot Watersport aanwezig bij de opening van het nieuwe bedrijfspand van Habbeke Shipyard in Hoorn.

Deze scheepsbouwer bouwt al 25 jaar lang reddingboten voor de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij en is onlangs verhuist van Volendam naar een goot nieuw pand in Hoorn. Ook onze reddingboot Watersport is bij hun gebouwd en nog steeds om de zes jaar daar te vinden voor groot onderhoud.

Dankzij donateurs

Wist u dat de KNRM volledig afhankelijk is van donaties?

Sinds 1824 wordt het werk van KNRM mogelijk gemaakt door trouwe en betrokken donateurs, die met donaties, giften, testamenten of legaten de KNRM steunen.

Meer informatie Word donateur

Tijdens de openings ceremonie ontving het bedrijf uit handen van de directeur KNRM, Jos Stierhout, de Bronzen KNRM legpenning voor hun bewezen dienst en jarenlange steun aan de KNRM.

Samen met de reddingboten van KNRM Marken en Reddingsbrigade Notwin uit Hoorn die daar ook zijn gebouwd hebben wij de aanwezige gasten getrakteerd op een vaartochtje.

Tevens werd gevierd dat het bedrijf al vijftig jaar bestaat. Namens ons reddingstation hebben wij directeur Orm en klein kado overhandigd en hen alle voorspoed gewenst in het nieuwe bedrijfspand.

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden. 

© 2022 Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij