Skip to main content

KNRM brengt bevrijdingsvuur van Wageningen naar Enkhuizen

Datum: vrijdag 05 mei 2017 | Sectie: Enkhuizen

Elk jaar brengt een groep van rond de vijfentwintig sportieve Enkhuizers het bevrijdingsvuur per fiets en lopend over een afstand van 150 kilometer van Wageningen naar Enkhuizen.

Dit jaar was ons reddingstation door de Stichting 4 en 5 mei anti discriminatie comité Enkhuizen gevraagd hier aan mee te werken.

Ondersteund door de collega's van Reddingsstation Warder waren wij vandaag een van de deelnemende organisaties die het bevrijdingsvuur van Wageningen naar Enkhuizen bracht en aldaar ontstak.

Het was een mooi evenement om ons voor in te hebben gezet, herdenken en vieren dat wij hier in vrede en vrijheid kunnen leefen blijft belangrijk.

Enkhuizen

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

De KNRM is een goed doel. We ontvangen geen subsidie van de overheid. Daarom is jouw bijdrage zo belangrijk.

Met jouw hulp leiden we vrijwilligers op, onderhouden en bouwen we reddingboten en brengen we de uitrusting van onze redders op orde.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.