Nieuwjaarsreceptie in teken van afscheid

7 januari 2017

Zaterdagavond vond er in ons boothuis weer onze nieuwjaarsreceptie plaats.

Tijdens onze goedbezochte nieuwjaarsreceptie werd er door onze voorzitter en burgemeester van Enkhuizen Jan Baas stil gestaan bij de gebeurtenissen van het afgelopen jaar, een jaar wat uiteindelijk met 114 acties het drukste jaar uit onze geschiedenis is geworden.

Tevens hebben wij afscheid genomen van Jan Heering als opstapper van ons reddingstation. Jan gaat met funcioneel leeftijds ontslag.

Dankzij donateurs

Wist u dat de KNRM volledig afhankelijk is van donaties?

Sinds 1824 wordt het werk van KNRM mogelijk gemaakt door trouwe en betrokken donateurs, die met donaties, giften, testamenten of legaten de KNRM steunen.

Meer informatie Word donateur

Jan heeft 12 jaar deel uit gemaakt van onze reddingbootbemanning, en heeft zich destijds aangemeld na eerst zelf door ons te zijn gered.

In de afgelopen 12 jaar is Jan bij 313 acties betrokken geweest en heeft daarbij 794 personen veilig aan wal gebracht.

Naast de gebruikelijke KNRM stropdas en lepeltjes kreeg Jan bij dit afscheid een foto collage aangeboden namens het reddingstation. Ook ontving Jan een bouwpakket van een racemotor zodat hij nu zich voorlopig niet hoeft te vervelen.

Jan, Nogmaals hartelijk dank voor alle jaren van inzet !

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden. 

© 2022 Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij