Skip to main content

Medische assistentie tijdens familiedag

Datum: zaterdag 23 september 2017 | Sectie: Enkhuizen

Tijdens onze jaarlijkse familiedag moesten de reddingboten uitvaren voor een medische assistentie aan boord van een charterschip.

Vandaag stond in het teken van onze familiedag. Een dag waarop onze vrijwilligers met hun partner en kinderen genieten in een ontspannen sfeer van een barbecue, lekker kunnen bijpraten en genieten van de zonsondergang na een druk seizoen vol met inzetten.

Uiteraard werd er met de kinderen nog even een rondje gevaren als tegenprestatie voor alle uren dat zij dit jaar hun vader of moeder hebben moeten afstaan aan de KNRM.

Ook tijdens dit soort aangelegenheden blijven de reddingboten gewoon inzetbaar en dit bleek al snel nodig ook. Aan boord van een charterschip op het IJsselmeer had een ongeval plaats gevonden waarbij twee personen gewond waren geraakt. Enkele opstappers werden op het schip overgezet en hebben de slachtoffers gestabiliseerd.

Bij aankomst in de haven van Enkhuizen werden de patiënten overgedragen aan de ambulancedienst en kon vervolgens ook deze groep vrijwilligers zich te goed doen aan al het lekkers in het boothuis.

Datum : 23 september 2017
Alarm : 15:55uur
Weer : Mooi
Zicht : Uitstekend
Wind : Noordoost 2
Actie : 77- 2017

Enkhuizen

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

Verander het bedrag met de plus- en minknop om te bekijken wat uw donatie voor de KNRM kan betekenen.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.