Skip to main content

KNRM Enkhuizen bedankt lokale bedrijven !

Datum: vrijdag 28 oktober 2016 | Sectie: Enkhuizen

Een negental Enkhuizer bedrijven maken het mogelijk voor een van hun personeelsleden om het vrijwillige reddingwerk onder werktijden uit te voeren

Onze vrijwilligers staan 24/7 paraat om het geheel vrijwillig het ongesubsidieerde reddingwerk voor de KNRM - Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij uit te voeren.
Dit betekend dat op elk moment, gelegen of ongelegen, onze bemanningsleden alles uit hun handen moeten kunnen laten vallen zodra het alarm voor de reddingboot afgaat.

En dit gebeurt dan soms ook onder werktijd, gelukkig hebben al onze vrijwilligers die in Enkhuizen werkzaam zijn toestemming van hun werkgever om bij alarm direct richting de haven te vertrekken.

Hier zijn wij als reddingstation hun heel dankbaar voor, zonder deze medewerking zouden wij het niet redden en overdag een te kort aan bemanningsleden hebben.

En het is zelf nog mooier, de bedrijven sponsoren de gemiste uren. De bemanningsleden lopen dus geen inkomsten of vakantie uren mis. Hulde !!

Wij zijn de volgende bedrijven dan ook zeer dankbaar :
Leba Metaalbewerking, Sanstra Installatietechniek, Strandpaviljoen Enkhuizen en Zeilschool Enkhuizen, Shiptron MCS maritieme communicatie,Herberg de Compagnie, Havendienst Gemeente Enkhuizen, Frontlijn Geveltechnieken Enkhuizen, VMG Yachtbuilders, RIBW ZWWF !!

Enkhuizen

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

Verander het bedrag met de plus- en minknop om te bekijken wat uw donatie voor de KNRM kan betekenen.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.