KNRM Enkhuizen bedankt lokale bedrijven !

28 oktober 2016

Een negental Enkhuizer bedrijven maken het mogelijk voor een van hun personeelsleden om het vrijwillige reddingwerk onder werktijden uit te voeren

Onze vrijwilligers staan 24/7 paraat om het geheel vrijwillig het ongesubsidieerde reddingwerk voor de KNRM - Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij uit te voeren.
Dit betekend dat op elk moment, gelegen of ongelegen, onze bemanningsleden alles uit hun handen moeten kunnen laten vallen zodra het alarm voor de reddingboot afgaat.

Dankzij donateurs

Wist u dat de KNRM volledig afhankelijk is van donaties?

Sinds 1824 wordt het werk van KNRM mogelijk gemaakt door trouwe en betrokken donateurs, die met donaties, giften, testamenten of legaten de KNRM steunen.

Meer informatie Word donateur

En dit gebeurt dan soms ook onder werktijd, gelukkig hebben al onze vrijwilligers die in Enkhuizen werkzaam zijn toestemming van hun werkgever om bij alarm direct richting de haven te vertrekken.

Hier zijn wij als reddingstation hun heel dankbaar voor, zonder deze medewerking zouden wij het niet redden en overdag een te kort aan bemanningsleden hebben.

En het is zelf nog mooier, de bedrijven sponsoren de gemiste uren. De bemanningsleden lopen dus geen inkomsten of vakantie uren mis. Hulde !!

Wij zijn de volgende bedrijven dan ook zeer dankbaar :
Leba Metaalbewerking, Sanstra Installatietechniek, Strandpaviljoen Enkhuizen en Zeilschool Enkhuizen, Shiptron MCS maritieme communicatie,Herberg de Compagnie, Havendienst Gemeente Enkhuizen, Frontlijn Geveltechnieken Enkhuizen, VMG Yachtbuilders, RIBW ZWWF !!

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden. 

© 2022 Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij