Skip to main content

Afscheid burgemeester Jan Baas

Datum: donderdag 11 januari 2018 | Sectie: Enkhuizen

Burgemeester Jan Baas heeft op 11 januari jongstleden zijn functie als burgemeester van Enkhuizen neergelegd.

Afgelopen week heeft Jan Baas afscheid genomen als burgemeester van Enkhuizen. Een burgemeester met een groot hart voor de KNRM - Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij.

Zo was hij een van de motoren achter de oprichting van KNRM reddingstation Den Oever in de tijd dat hij daar burgemeester was.

Heeft hij als voorzitter van de projectgroep Waterrand gezorgd voor betere samenwerking en afspraken tussen de land en water hulpdiensten en stond en staat hij altijd klaar voor ons reddingstation en haar vrijwilligers.

Voor alles wat hij uit zijn functie als burgemeester heeft betekent voor de KNRM en Enkhuizen danken wij hem hartelijk !

Afscheid nemen doen wij als reddingstation nog niet van Jan, hij blijft voorlopig onze voorzitter tot het moment er een nieuwe burgemeester in Enkhuizen is geïnstalleerd wat naar verwachting eind dit jaar zal zijn

Enkhuizen

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

Verander het bedrag met de plus- en minknop om te bekijken wat uw donatie voor de KNRM kan betekenen.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.