Skip to main content

Station Elburg zoekt opstappers

Datum: dinsdag 24 april 2018 | Sectie: Elburg

De vrijwilligers van KNRM Station Elburg zijn op zoek naar collega’s. Mannen en/of vrouwen tussen de 18 en 45 jaar die ingezet kunnen worden wanneer iemand in nood is op het water van de Randmeren.

‘In nood zijn’ is een breed begrip. Denk bijvoorbeeld aan een zeilboot die is gekapseisd, een surfer die in de problemen is gekomen, een boot met motorpech dat aan lager wal dreigt te raken. Op dat soort momenten wil je graag geholpen worden en dat maakt het werk bij de KNRM Station Elburg zeer dankbaar werk.

Wij zoeken enthousiaste vrijwilligers (m/v) die 24/7 of in ieder geval tijdens de daguren beschikbaar zijn. De KNRM heeft een uitgebreid opleidingstraject, ook voor mensen zonder 'vaarervaring'.
Wel stelt de KNRM vanwege kwaliteit en veiligheid een aantal eisen aan haar vrijwilligers.

  • Je bent beschikbaar binnen 10 minuten na alarmering (liefst zowel overdag als ’s avonds of anders alleen overdag);
  • Je bent tussen de 18 jaar en 40 jaar oud (bij inschrijving);
  • Je bent een teamplayer;
  • Je bent gezond, na medische goedkeuring;
  • Je werkgever geeft toestemming (indien van toepassing)*;
  • Je bent stressbestendig;
  • Je bent bereid tot het volgen van cursussen.

* Omdat een alarm op ieder moment van de dag of avond binnen kan komen, moet je werkgever toestemming geven. Natuurlijk kunnen we hiermee helpen en een afspraak maken met je werkgever.

Je krijgt hier een zinvolle, leuke en dankbare vrijetijdsbesteding voor terug. De woensdag is onze vast trainingsavond. Hier leer je onder andere hoe je de zeer wendbare en razendsnelle reddingboot moet besturen. En je wordt uitgebreid bijgeschoold in EHBO en reanimatie. Bovendien ga je deel uitmaken van een hecht en enthousiast team van gemotiveerde collega’s.

Belangstelling? Meld je aan voor de speciale informatieavond. De exacte datum wordt nog bepaald. Aanmelden voor deze bijeenkomst kan bij Anthon Wolf. Hij is bereikbaar per e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch via 06-11798634

Elburg

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

Verander het bedrag met de plus- en minknop om te bekijken wat uw donatie voor de KNRM kan betekenen.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.