Zoektocht naar lange afstand loopster !

4 juli 2019

Na een grootscheepse zoektocht wordt de jongedame terug gevonden na een fikse strandwandeling !

Halverwege de middag krijgen de vrijwilligers van KNRM station Egmond als mede de reddingsbrigades van : Egmond, Bergen & Schoorl alarm voor een vermiste jonge dame op het strand van Bergen aan Zee.

Omdat niet zeker is of de jonge dame het water in is gegaan wordt hoog ingezet !

Op het water wordt gezocht door de reddingboot Adriaan Hendrik (KNRM) in de brandingzone en dicht onder de kust ondersteund door de kleinere vaartuigen van de reddingsbrigade.

Word donateur

DANKZIJ ONZE VELE DONATEURS

Sinds 1824 wordt het werk van KNRM mogelijk gemaakt door trouwe en betrokken donateurs, die met donaties, giften, testamenten of legaten de KNRM steunen.

Doneer nu

Langs het strand rijden de vier terreinvoertuigen van de KNRM en de reddingsbrigades, terwijl de toegesnelde Politie het achterland voor haar rekening neemt.

Een klein uur na het alarm komt de melding binnen dat de jonge dame is gevonden, al zoekend naar schelpen had ze inmiddels het Egmondse strand bereikt. Een wandeling van zo'n vijf kilometer.

Niet lang daarna wordt de familie herenigd ! Hierop keren alle eenheden retour station.

Inzet : 2019/08

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden. 

© 2022 Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij