Recordopbrengst Fjoertoer Egmond

25 november 2017

De wandelaars konden tijdens de inschrijving geld doneren voor de inrichting van het Maritiem Centrum Egmond dat in 2018 wordt geopend.

Maritiem Centrum Egmond komt tot stand door uitbreiding van het bestaande boothuis van de KNRM. Door deze uitbreiding komen zowel KNRM station Egmond als de Egmondse Reddingsbrigade onder een dak.

Word donateur

Wist u dat de KNRM volledig afhankelijk is van donaties?

Sinds 1824 wordt het werk van KNRM mogelijk gemaakt door trouwe en betrokken donateurs, die met donaties, giften, testamenten of legaten de KNRM steunen.

Doneer nu

Deelnemers konden kiezen om een tegel, kop en schotel, tafel of stoel te doneren. Dankzij de vrijwillige bijdrages van deelnemers aan de wandeltocht is er dit jaar een cheque met een recordbedrag van €7.350,- uitgereikt aan de KNRM en Reddingsbrigade Egmond.

Het kusthulpverleningsvoertuig van de KNRM en het terreinvoertuig van de Egmondse Reddingsbrigade, waren standby op het strand in het geval van calamiteiten, er hebben zich geen persoonlijke ongelukken voor gedaan.

Langs deze weg willen wij de organisatie en de vele wandelaars bedanken voor dit mooie bedrag !

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden. 

© 2022 Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij