Skip to main content

Kitesurfer in problemen

Datum: dinsdag 23 februari 2021 | Sectie: Egmond aan Zee

Begin van de middag krijgen de vrijwilligers van KNRM station Egmond, Petten alsmede de Reddingsbrigade Schoorl alarm voor een kitesurfer in problemen voor de kust van Camperduin.

Als de reddingboot Adriaan Hendrik onderweg is komt de melding binnen dat de kiter inmiddels op het strand staat maar dat zijn uitrusting nog in zee drijft. De bemanning van de reddingboot bergt de kite spullen en brengt deze naar het strand.

De bemanning van het Kusthulpverleningsvoertuig (KNRM Petten) en de terreinauto van de Reddingsbrigade Schoorl zorgen voor de verdere afhandeling van het incident.

De reddingboot keert hierop retour station.

Inzet : 2021/07

Egmond aan Zee

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

De KNRM is een goed doel. We ontvangen geen subsidie van de overheid. Daarom is jouw bijdrage zo belangrijk.

Met jouw hulp leiden we vrijwilligers op, onderhouden en bouwen we reddingboten en brengen we de uitrusting van onze redders op orde.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.