Skip to main content

..... het blijft verdacht stil in het water !

Datum: vrijdag 07 september 2018 | Sectie: Egmond aan Zee

Met een harde noordwestenwind is het uitstekend weer om te kiten ! meerdere kiters vertonen hun kunsten voor de Egmondse kust.

Ter hoogte van de Noord Boulevard komt een van de kiters lelijk ten val.

De strandwachten van de Egmondse Reddingsbrigade (ERB) zien het voorval en houden de kiter in de gaten .......... het blijft verdacht stil in het water.

De strandwachten besluiten poolshoogte te gaan nemen, ondertussen wordt de onfortuinlijke kiter door twee mede-kiters naar het strand gebracht.

De jongeman vergaat van de pijn !

De strandwachten verlenen eerste hulp en laten een ambulance alarmeren, het KHV staat inmiddels klaar op de strandafgang om de ambulancebemanning naar het strand te vervoeren.

Na een kort onderzoek door de ambulance broeders wordt de kiter gestabiliseerd en voor verder onderzoek meegenomen naar het Noordwest Ziekenhuis.

Inzet : 2018/28

Egmond aan Zee

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

De KNRM is een goed doel. We ontvangen geen subsidie van de overheid. Daarom is jouw bijdrage zo belangrijk.

Met jouw hulp leiden we vrijwilligers op, onderhouden en bouwen we reddingboten en brengen we de uitrusting van onze redders op orde.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.