Skip to main content

Trouwe donateurs in het zonnetje gezet

Datum: zaterdag 17 november 2018 | Sectie: Eemshaven

Zoals elk jaar mochten wij ook dit jaar trouwe donateurs op ons reddingstation ontvangen. Zaterdag was voor ons dan ook een echte feestdag! Na de intocht van Sinterklaas en het in ontvangst mogen nemen van een prachtige cheque, mochten wij 28 gasten verwelkomen in ons gezellige bemanningsverblijf.
Uit handen van onze voorzitter, mevrouw Marijke van Beek ontvingen zes zogeheten 'Trouwe donateurs' de gouden speld als dank voor het 60 jaar lang steunen van de KNRM en acht mensen ontvingen een zilveren speld voor 50 jaar lang donateurschap.
Na het officiële gedeelte was er een gezellig samenzijn en kon men mee met een van de vaartochtjes aan boord van onze reddingboot Jan en Titia Visser. Tussen beide vaartochtjes in kon men genieten van een smakelijke lunch. Onze gasten genoten zichtbaar van deze gezellige dag. Wij kunnen daardoor terugkijken op een zeer geslaagde dag!

Eemshaven

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

Verander het bedrag met de plus- en minknop om te bekijken wat uw donatie voor de KNRM kan betekenen.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.