Skip to main content

Ronde Tafel 34 en cliënten NOVO bezoeken KNRM Eemshaven

Datum: zaterdag 02 juni 2018 | Sectie: Eemshaven

Al jarenlang draagt ‘Ronde Tafel 34’ uit Groningen ‘Mensen voor Mensen’ een warm hart toe. ‘Mensen voor Mensen’ is een vereniging die reizen en uitstapjes organiseert voor mensen met een lichamelijke of verstandelijk beperking. Vandaag was de ‘Ronde Tafel’ samen met een groep verstandelijk beperkte volwassenen van NOVO te gast op ons reddingstation om hen een onvergetelijke middag te bezorgen.

Na het bekijken van de allernieuwste Klokhuis-aflevering over de KNRM en het demonstreren van een overlevingspak door een van onze schippers, kon iedereen genieten van een heerlijke lunch wat de mannen van ‘Ronde Tafel’ ondertussen had klaargemaakt.

Na de lunch was er een mogelijkheid om mee te varen aan boord van reddingboot Jan en Titia Visser. Opgetogen en met glunderende gezichten kwam iedereen weer terug van de vaartocht. Prachtig! Wie dat wilde, kon op het reddingstation een overlevingspak aantrekken om even te voelen hoe het is om een “echte” opstapper te zijn. En natuurlijk hoorde daar ook een fotomomentje met de reddingbootbemanning bij!

Wij kijken met een zeer voldaan gevoel terug op een fantastische middag!

Eemshaven

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

Verander het bedrag met de plus- en minknop om te bekijken wat uw donatie voor de KNRM kan betekenen.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.