Skip to main content

Ontvangst trouwe donateurs

Datum: zaterdag 16 november 2019 | Sectie: Eemshaven

Na de intocht van Sinterklaas mochten wij afgelopen zaterdag negen trouwe donateurs met hun partner of familielid ontvangen op ons reddingstation. Mensen die de KNRM al 50 of zelfs 60 jaar een warm hart toedragen en het verdienden om in het zonnetje gezet te worden!
Uit handen van onze voorzitter Marijke van Beek kregen deze trouwe donateurs een zilveren of gouden speld opgespeld en werden zij heel hartelijk bedankt voor hun jarenlange steun aan de KNRM.
Natuurlijk mocht een vaartochtje aan boord van de reddingboot 'Jan en Titia Visser' niet ontbreken en na het vaartochtje sloten we de dag af met een gezellig samenzijn. Onder het genot van soep en broodjes konden onze gasten verhalen en ervaringen uitwisselen met ons als KNRM vrijwilligers.
We kijken met veel plezier terug op een zeer geslaagde dag!

Eemshaven

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

Verander het bedrag met de plus- en minknop om te bekijken wat uw donatie voor de KNRM kan betekenen.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.