Skip to main content

Hulpverleend aan garnalenkotter met motorproblemen.

Datum: maandag 25 november 2019 | Sectie: Eemshaven

Het begon vanochtend net een beetje licht te worden toen om 07.41 uur onze pagers gingen; Vaartuig motorproblemen, PRIO 2.
Aan boord van de 'Jan en Titia Visser' kregen we het verzoek uit te varen voor een garnalenkotter met motorproblemen op het Uithuizerwad.
We waren snel ter plaatse, maakten een sleepverbinding en namen de onfortuinlijke kotter mee naar de Eemshaven.
Tegen 10.00 uur waren we terug op het reddingstation en dronken we samen nog even een kop koffie voordat we (weer) aan ons werk konden gaan.

Het werk bij de KNRM doen wij geheel vrijwillig, naast een betaalde baan. Daarom is het ook erg belangrijk dat onze werkgevers ons vrijwilligerswerk steunen.
Wanneer de pagers gaan mogen wij direct bij ons werk weglopen om met spoed naar de reddingboot gaan. Iets waar te weinig bij stil wordt gestaan maar wat natuurlijk best bijzonder is!
Zonder de steun van onze werkgevers is het onmogelijk om vrijwilliger bij de KNRM te zijn!

Eemshaven

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

De KNRM is een goed doel. We ontvangen geen subsidie van de overheid. Daarom is jouw bijdrage zo belangrijk.

Met jouw hulp leiden we vrijwilligers op, onderhouden en bouwen we reddingboten en brengen we de uitrusting van onze redders op orde.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.