Skip to main content

Jubilea en afscheid tijdens feestavond

Datum: vrijdag 14 februari 2020 | Sectie: Eemshaven

Afgelopen vrijdag was het gezellig druk op ons reddingstation. We vierden een klein feestje vanwege het 25 jarig jubileum van Fred Bakker op 13 januari j.l. Uit handen van Operationeel Inspecteur Dick Veen ontving Fred een oorkonde en Fred's echtgenote mocht hem de KNRM draagspeld opspelden. Fred was afgelopen 25 jaar actief als opstapper en is ook enkele jaren plaatsvervangend schipper geweest.
Peter van der Laan ontving een oorkonde en jaarspeld wat bij de vrijwilligersmedaille Openbare Orde en Veiligheid hoort. Peter zet zich al ruim 20 jaar in voor de KNRM waarvan hij 15 jaar onderdeel uitmaakt van de walploeg op ons reddingstation.

Behalve de jubilea stond de avond vooral ook in het teken van het afscheid van een viertal leden van de plaatselijke commissie. We namen afscheid van Marijke van Beek. Marijke was 12 jaar lang als zeer betrokken voorzitter verbonden aan ons reddingstation.
Ook namen we afscheid van Germ Martini. Germ heeft zich bijna 30 jaar ingezet voor de KNRM. Hij was betrokken bij de oprichting van ons reddingstation in 1990, was lange tijd secretaris in de plaatselijke commissie en was daarnaast ook nog enige tijd Operationeel Inspecteur, regio Noord in dienst van de KNRM.
Peter Hut begon ruim 26 jaar geleden bij de Radio Medische Dienst van de KNRM. Later trad Peter toe als lid van de plaatselijke commissie van ons reddingstation.
Tot slot moesten wij ook afscheid nemen van Eric Siegers. Eric was bijna 6 jaar onze Coördinator Communicatie & Fondsenwerving maar kon dit helaas niet langer combineren met zijn drukke baan.

Alle scheidende commissieleden ontvingen namens de KNRM leuke cadeautjes uit handen van Operationeel Inspecteur Dick Veen en een goed gevulde mand met lekkers namens alle collega's van KNRM Eemshaven.

We zijn alle vier commissieleden zeer dankbaar voor hun betrokkenheid bij ons reddingstation, de prettige samenwerking en het vele werk wat zij hebben verricht in de plaatselijke commissie!

Eemshaven

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

Verander het bedrag met de plus- en minknop om te bekijken wat uw donatie voor de KNRM kan betekenen.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.