Skip to main content

Een "oude bekende" met motorproblemen

Datum: vrijdag 21 juni 2019 | Sectie: Eemshaven

(Actie 15/2019)
Een “oude bekende”.

Vrijdag werden we aan het einde van de middag gealarmeerd voor een ‘Vaartuig met motor-/ stuurproblemen’. Bij het jacht aangekomen bleek het om een “oude bekende” te gaan; de ‘Amigo’, een jacht wat we een paar jaar geleden ook al eens geholpen hadden vanwege een motorstoring. Nu had de ‘Amigo’ er net een nagelnieuwe motor in liggen en hadden de reisjes probleemloos moeten verlopen. Maar helaas kreeg men op de Eems toch problemen en was onze hulp weer nodig. We sleepten de ‘Amigo’ naar de drijvende steiger in de Eemshaven waar de motor nagekeken kon worden.

De eigenaar van het jacht is altijd in de veronderstelling geweest dat hij een rekening zou krijgen voor de geboden hulp door de KNRM en dat zijn verzekering dit zou betalen. We hebben uitgelegd dat de KNRM een vrijwilligersorganisatie is en we kosteloos hulp bieden. We zouden natuurlijk graag zien dat watersporters donateur worden van de KNRM en hebben de schipper een donateurskaart overhandigd.

Eemshaven

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

Verander het bedrag met de plus- en minknop om te bekijken wat uw donatie voor de KNRM kan betekenen.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.