Skip to main content

Trouwe donateursdag

Datum: zaterdag 28 oktober 2023 | Sectie: Dordrecht noord

Op zaterdag 28 oktober kwamen 7 trouwe Redders aan de Wal naar het KNRM reddingstation Dordrecht Zuid. Zij zijn al 50 of 60 jaar donateur van de reddingmaatschappij. Dan mag je met recht spreken van trouwe donateurs.

Na een hartelijk welkom door de schipper en secretaris van het reddingstation kregen zij een presentatie over de reddingmaatschappij in de afgelopen 200 jaar. Daarna volgde een officieel deel waar de trouwe donateurs namens de reddingmaatschappij de KNRM-speld opgespeld kregen als blijk van waardering voor de jarenlange financiele steun die voor de reddingmaatschappij zo onontbeerlijk is. Natuurlijk werd er daarna gevaren met de reddingboten KBW 1910 en Tjepke Ekkelboom van het KNRM reddingstation Dordrecht.

Het zijn deze trouwe donateurs, Redders aan de Wal, die zorgen dat de reddingboten blijven varen en de bemanningen getraind blijven.

Daar is de reddingmaatschappij alleen maar uiterst dankbaar voor.

 

Dordrecht noord

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

Verander het bedrag met de plus- en minknop om te bekijken wat uw donatie voor de KNRM kan betekenen.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.