Skip to main content

Opstappers geslaagd voor HUET

Datum: zaterdag 21 oktober 2023 | Sectie: Dordrecht noord

Om het reddingswerk goed en veilig uit te kunnen voeren worden alle bemanningsleden van de KNRM uitgebreid opgeleid en getraind. Pas na drie jaar volgen van trainingen en opleidingen in EHBO, brandbestrijding, varen met snelle boten en de Helicopter Underwater Escape Training mag een aankomend opstapper zich volwaardig opstapper noemen. In de HUET training wordt aandacht besteed aan het ontsnappen uit een te water geraakte helikopter. Een training die iedere zeevarende met goed gevolg dient af te leggen.

Vier aankomend opstappers van KNRM reddingstation Dordrecht waren zaterdag 21 oktober aan de beurt om hun HUET-certificaat te halen. En dat deden ze. Aan het eind van de dag waren ze alle vier in het bezit van dit certificaat en waren ze weer een stap dichterbij het afronden van de hele, drie jarige, opleiding tot opstapper op de reddingboten van de KNRM.

Zij worden alle vier van harte gefeliciteerd. 

Dordrecht noord

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

Verander het bedrag met de plus- en minknop om te bekijken wat uw donatie voor de KNRM kan betekenen.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.