Skip to main content

KNRM Station Den Oever verkoopt gerookte makrelen op 6e Wieringer Vistival

Datum: zaterdag 18 juli 2015 | Sectie: Den Oever

Op zaterdag 18 juli is op het haventerrein in Den Oever het Wieringer VIStival gehouden, het evenement dat voor de 6e keer werd georganiseerd en is opgestart om de Wieringervis en de kleinschalige Wieringervisserij te promoten.

Alle keren is KNRM station Den Oever aanwezig geweest en hebben de vrijwilligers hand-en-spandiensten voor de organisatie verricht. Ook fungeert de KNRM stand al die jaren als EHBO-post. Was KNRM-station Den Oever in het eerste jaar nog een van de goede doelen die een gedeelte van de opbrengst mocht ontvangen, dit jaar mochten de vrijwilligers van station Den Oever hun best doen om 100 stuks door Vishandel Tel gerookte makrelen te verkopen, waarbij de opbrengst ten gunste kwam aan het lokale reddingstation.

Ook werd er door de vrijwilligers aan het publiek uitleg gegeven over het werk van de KNRM. Belangstellenden konden Redders aan de Wal worden en een vaartocht met de Johanna Margareta maken. Dit leverde 5 nieuwe Redders op. Samen met het prachtig weer, de perfecte organisatie, de goede verkoop van de KNRM artikelen en het hebben van slechts 1 klein EHBO gevalletje (splinter in hand), maakte deze dag tot een groot succes.

Het was op het evenement gezellig druk en de verkoop van “KNRM Makrelen" liep goed, rond 14.00 uur waren we uitverkocht en kon er een bedrag van 300 euro aan de penningmeester worden afgedragen. KNRM station Den Oever wil Vishandel Tel dan ook hartelijk bedanken voor dit initiatief.

Den Oever

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

Verander het bedrag met de plus- en minknop om te bekijken wat uw donatie voor de KNRM kan betekenen.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.