Helderse opstappers krijgen taart van VVD

9 februari 2019
Den Helder

Vrijdagmiddag bracht een afvaardiging van de locale VVD onder aanvoering van het Helderse Statenlid Hanneke Kaamer van Hoegee een bezoek aan het boothuis van KNRM Den Helder. Zij kwamen niet met lege handen, maar met taart. Jaarlijks houdt de VVD een taartenactie waarbij bepaalde mensen in het zonnetje worden gezet. Deze keer waren de Helderse redders aan de beurt.

"Als je het over doeners hebt, dan zijn dat toch wel de mannen van KNRM in Den Helder. Letterlijk geen zee te hoog, als er nood is varen ze uit. Niet zeuren gewoon doen." : aldus Hanneke Kaamer van Hoegee.

Word donateur

Wist u dat de KNRM volledig afhankelijk is van donaties?

Sinds 1824 wordt het werk van KNRM mogelijk gemaakt door trouwe en betrokken donateurs, die met donaties, giften, testamenten of legaten de KNRM steunen.

Doneer nu

De taart werd door de jongste opstapper, Andy Weerstand, in ontvangst genomen. Uiteraard werden de VVD'ers hartelijk bedankt voor het leuke gebaar.

De foto's zijn door DHfoto welwillend ter beschikking gesteld.

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden. 

© 2022 Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij