Werkbezoek KNRM Reddingstation Callantsoog door Raad van Toezicht KNRM en het Managementteam

Werkbezoek KNRM Reddingstation Callantsoog door Raad van Toezicht KNRM en het Managementteam

9 april 2022

Afgelopen Zaterdag 9 April, hebben wij bezoek gehad van de raad van toezicht (RvT) en het managementteam (MT) van de KNRM. Dit jaarlijkse bezoek is om persoonlijk te horen wat er speelt en omgaat op het station en om elkaar ook weer even persoonlijk te spreken.

De Dames en Heren van de RvT en het MT zijn 's ochtends vroeg opgehaald vanuit Den Helder door ons station met de KHV (kusthulpverleningsvoertuig) en ons schip "de Koen Oberman"  is ze tegemoet gevaren , waarbij enkele leden nog een stukje hebben meegevaren op de boot.

Word donateur

DANKZIJ ONZE VELE DONATEURS

Sinds 1824 wordt het werk van KNRM mogelijk gemaakt door trouwe en betrokken donateurs, die met donaties, giften, testamenten of legaten de KNRM steunen.

Doneer nu

Aangekomen op ons station hebben wij een bijeenkomst gehad waarbij de plaatselijke commissie het reddingstation heeft gepresenteerd.

Wij hebben onze wensen en gedachten met elkaar gedeeld waaronder ook de visie op de toekomst, zoals, opleidingen, een nieuwe boot en een nieuw boothuis voor het nieuwe materiaal wat komen gaat.

Het was een zeer aangename bijeenkomst en nuttige bijeenkomst.

De RvT en het MT zijn hierna verder gegaan naar Reddingstation Petten en Egmond aan Zee.

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden. 

© 2022 Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij