Buitenlandse collega's op bezoek bij KNRM Callantsoog en Petten

26 september 2018

Vandaag waren er zeven buitenlandse collega's (IMRF-leden) op bezoek bij KNRM Callantsoog en KNRM Petten. Er stond een zoekoefening op het programma. De IMRF-leden dienden een paraglider te zoeken, zelf eerste hulp te bieden en voor transport te zorgen naar het boothuis in Callantsoog.

De IMRF-leden werden getrakteerd op een lancering van de reddingboot vanaf het strand. De meeste buitenlandse redders hadden namelijk nog niet eerder een strandlancering gezien.

Dankzij donateurs

Wist u dat de KNRM volledig afhankelijk is van donaties?

Sinds 1824 wordt het werk van KNRM mogelijk gemaakt door trouwe en betrokken donateurs, die met donaties, giften, testamenten of legaten de KNRM steunen.

Meer informatie Word donateur

International Maritime Rescue Federation (IMRF) is een uitwisselingsprogramma voor vrijwillige reddingbootbemanningen van verschillende Europese reddingmaatschappijen. Het hoofddoel van deze uitwisseling is het delen van kennis en het leren van elkaars organisatie om het levensreddende werk te optimaliseren.

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden. 

© 2022 Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij