Skip to main content

Buitenlandse collega's op bezoek bij KNRM Callantsoog en Petten

Datum: woensdag 26 september 2018 | Sectie: Callantsoog

Vandaag waren er zeven buitenlandse collega's (IMRF-leden) op bezoek bij KNRM Callantsoog en KNRM Petten. Er stond een zoekoefening op het programma. De IMRF-leden dienden een paraglider te zoeken, zelf eerste hulp te bieden en voor transport te zorgen naar het boothuis in Callantsoog.

De IMRF-leden werden getrakteerd op een lancering van de reddingboot vanaf het strand. De meeste buitenlandse redders hadden namelijk nog niet eerder een strandlancering gezien.

International Maritime Rescue Federation (IMRF) is een uitwisselingsprogramma voor vrijwillige reddingbootbemanningen van verschillende Europese reddingmaatschappijen. Het hoofddoel van deze uitwisseling is het delen van kennis en het leren van elkaars organisatie om het levensreddende werk te optimaliseren.

Callantsoog

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

De KNRM is een goed doel. We ontvangen geen subsidie van de overheid. Daarom is jouw bijdrage zo belangrijk.

Met jouw hulp leiden we vrijwilligers op, onderhouden en bouwen we reddingboten en brengen we de uitrusting van onze redders op orde.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.