Skip to main content

Zoekactie naar vermist persoon

Datum: zaterdag 22 juli 2017 | Sectie: Cadzand

Vanacht om 01:13 is de bemanning van de reddingboot Winifred Lucy Verkade-Clark en het Kust Hulp Voertuig samen met reddingboot Zeemanshoop opgepiept voor een zoekactie naar een vermist persoon.

De zoekactie is gestart nadat de persoon vermist werd op een camping. Politie en brandweer met strandjeep zijn gestart met zoeken en hebben de actie opgeschaald.

De bemanning van Cadzand was nog aan het nagenieten van een mooie oefenavond toen de pieper ging. Reddingboot Winifred Lucy Verkade-Clark en het KHV zijn op weg gegaan naar de opgegeven positie en zijn van daaruit de zoekactie begonnen. De bemanning van het KHV heeft de persoon in de buurt van strandpaviljoen de Strandganger aangetroffen. Vervolgens is de persoon overgedragen aan de Officier van Dienst waarna de actie beeindigd is.

Cadzand

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

Verander het bedrag met de plus- en minknop om te bekijken wat uw donatie voor de KNRM kan betekenen.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.