Skip to main content

Duitse man overleden

Datum: donderdag 03 augustus 2017 | Sectie: Cadzand

Donderdagmiddag is de bemanning van Cadzand prio 1 gepiept voor een zwemmer in problemen / drenkeling.

Het gaat om een 59 jarige Duitse man die in het water was toen omstanders zagen dat het niet goed ging. Deze mensen hebben 112 gebeld en iemand is naar de dichtst bij zijnde strandwachtpost gegaan. De mensen van de strandwacht waren als eerste ter plaatse en zijn gestart met reanimatie.

Even later was het Kusthulpverleningsvoertuig (KHV) onderweg om te assisteren met de reanimatie en om ambulance personeel ter plaatse te brengen. Politie en trauma helikopter komen even later. Ondertussen leek het er op dat er nog een jongen vermist was. Hierop is reddingboot Winifred Lucy Verkade-Clarck samen met een paar boten van de strandwacht gaan zoeken. De jongen was snel weer terecht zodat de zoekactie beeindigd kon worden.

De Plaatselijke Commissie en Bemanning van KNRM reddingstation Cadzand willen graag hun medeleven uiten aan de familie van de omgekomen man en wensen hun veel sterkte toe.

Cadzand

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

Verander het bedrag met de plus- en minknop om te bekijken wat uw donatie voor de KNRM kan betekenen.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.